Gran Canaria 2010

Jeg har altid været lidt fascineret af De Kanariske Øer – også uden at selv nogensinde have besøgt øerne. En øgruppe udenfor Afrikas kyst med evig sommer. Lange sandstrande, flotte lavalandskaber, afslapning og ikke mindst et LGBT-venligt atmosfære, som jeg havde hørt mange fortællinger om.

På den anden side har øerne jo altid haft en vis ry til at være turistfælder af værste skuffe, og det er nok det der har holdt mig væk derfra. Altså, hvis man nu vil besøge et turistfælde (og det har jeg da også gjort), så hvorfor flyve langt væk, når man nu kan finde det nemmere og billigere tættere på?

Men nu kom så det rette tidspunkt. Vi trængte virkelig til noget varme efter den kolde vinter, og da foråret lad vente på sig for længe, så måtte vi rejse efter solen. Det perfekte destination var så De Kanariske Øer, nærmere betegnet Playa del Inglés på Gran Canaria.

Gran Canaria var en rigtig positiv overraskelse, som indfriede alle forventningerne – og lidt til. Et sted som, som vi helt sikkert kommer til at besøge igen.

Se også billederne på http://picasaweb.google.com/jann.kuusisaari/Spain20100407