Om

Velkommen til min hjemmeside/blog 🙂 Her finder du lidt info om hvem jeg er og hvad jeg arbejder med. Og i bloggen kan du læse indlæg om oplevelser og emner som jeg synes er interessante eller relevante eller måske bare sjove at skrive om.

BemÌrk at om nogle bestemte emner og temaer skriver jeg ofte i andre blogs i stedet for: fx urbangardening.dk der handler om det grønne i byen, og fokusfinland.dk der fortÌller om det finske.

Lidt om mig

Jeg kommer oprindelig fra Finland, men flyttede til Danmark da jeg var i starten af tyverne. I ürenes løb har jeg boet i forskellige dele af landet (SjÌlland, Fyn og Jylland) og i meget forskellige omgivelser (storby, landsby og ude pü landet).

Nu bor jeg i København, i den nye bydel Ørestad, sammen med min mand Tate – som i øvrigt også er finne. Vi var nogle af de første beboere i Ørestad, og det at have oplevet byen vokse op omkring os har givet en hel særlig tilknytning til området.

Mit arbejdsliv og de andre aktiviteter er pĂĽ mange mĂĽder flettet sammen. Det kan nogle gange vĂŚre svĂŚrt at definere, hvor den ene slutter og anden begynder. Men sĂĽdan fungerer det bedst for mig – og jeg prøver at forme tilvĂŚrelsen sĂĽdan, at jeg netop har muligheden for at beskĂŚftige mig med de ting der føles interessante og meningsfulde.

Til daglig arbejder jeg med flere forskellige ting:

  • Bygartner og social gartner i forskellige byhaver og andre grønne sociale projekter
    urbangardening.dk/bygartner
  • Grøn gĂĽrdmand med opgaver som pasning af gĂĽrdanlĂŚg og miljøstationer
    urbangardening.dk/groen-gaardmand
  • Sideløbende med det har jeg mit lille firma, der danner en samlende ramme for forskellige type opgaver og projekter, primĂŚrt i Danmark og i Finland
    jann-nordic.com

Jann Kuusisaari
tlf 26 21 25 02
kontakt@jann.dk