Syltede rødløg

Supernemme honningsyltede rødløg

Der er ingen grund til at gøre tingene mere komplicerede end de behøver at være – og det gælder selvfølgeligt også når man laver mad. Så, her en opskrift for hvordan man nemt kan lynsylte rødløg:

  • 1 dl vand
  • 1 dl æblecidereddike
  • 1 dl honning
  • 2-3 rødløg
  1. Hæld vand, æblecidereddike og honning i en gryde, og varm det op indtil honning er smeltet.
  2. Snit rødløg i skiver, sæt dem i et glas eller en skål, og hæld så det varme væske over.
  3. Sæt i køleskabet, og lad det trække i hvert fald et par timer (dog helst et døgns tid).

Honning giver smag, og den findes jo i mange spændende varianter og styrker, som man kan eksperimentere med. Opskriften fungerer dog også fint med sukker i stedet for honning, hvis det er det man hellere vil.