Fødselsdag

Så blev det igen den 14. februar, Valentinsdag – og også min fødselsdag, den 43. af slagsen.

Selv om fødselsdage ikke er noget jeg går så meget op i, så kan jeg jo ikke undgå at blive lidt påvirket af at andre husker den: et par fødselsdagskort med posten, et par telefoniske lykkeønskninger, sms’er, nogle mails og virtuelle postkort på nettet, en lang række beskeder på mit Facebook-wall… og ikke mindst Tates fødselsdagsfastelavnsboller (i år er der jo også Fastelavn denne samme dag), som ventede på mig i morges da jeg stod op.

En af dagens mindeværdige begivenheder var ved Ørestad Stavgangs søndagstur, hvor jeg blev overrasket med en lille fødselsdagsgave med tilhørende flag, og med en flot fællessang. To æsker chokolade var der i pakken.

Uh – og her troede jeg, at jeg kunne helt ubemærket liste gennem dagen 😉 En stor tak til alle jer kære venner og familie, der har tænkt på mig!