På besøg i botanisk taghave

En glimrende start for en blog om urban havebrug og grønne tage må være et indlæg om besøget i den botaniske taghave i Augustenborg i Malmö. Udover 19.500 m2 grønne tage – for demonstration og forskning – rummer stedet også instituttet for international arbejde indenfor emnet, samt den skandinaviske forening for grønne tage.

Hvor vil det være flot at have noget lignende også på denne side af sundet! Noget jeg længe har forsigtigt drømt om – og noget jeg nu er sikker på kan realiseres.

Turen til Malmö var det første aktivitet arrangeret i Facebook-gruppen “Grønne tage i København“, der er et samlingssted for folk som synes at der er plads til mere grønt på de københavnske tage. Noget der også passer udmærket sammen med visionen om København som miljømetropol 2015.