Det gror på altanen

I år blev vores altanhave udvidet med en selvvandingskasse. Noget vores tomatplanter har nydt godt af.

…måske næsten for godt, da planterne ser ud til at have mere lyst til at sætte nye blade og skud end producere frugter :-/

Men alt i alt en rigtig smart simpel opfindelse, som gør det nemt at dyrke grønsagsager på altanen uden at skulle svinge vandkanden hver dag – så også en altangartner kan rejse på ferie uden at skulle være nervøs for at møde udtørrede og udgåede planter ved hjemkomsten.

Den anden altan er blevet invaderet af agurker. Noget der beviser at man kan da sagtens også klare sig blot med en almindelig plantesæk alene. Det helt utroligt hvor meget udbytte et par agurkeplanter i en sæk kan give.

Høst sæsonen for agurker har allerede været i gang for et stykke tid – og det ser ud til, at den vil fortsætte lidt endnu. Så syltning af drueagurker begynder snart at være næsten en daglig rutine 🙂